Tegen onze klanten zeggen we altijd dat de toekomst niet in beton gegoten is. Soms verandert de omgeving of zie je geweldige kansen en sla je een nieuwe weg in. Zo ook collega Goeran de Pater. Goeran adviseert MKB ondernemers met marketing en salesvraagstukken: van trainen en begeleiden tot en met het neerzetten van een nieuwe salesaanpak. Goeran staat bekend als vriendelijke vakman die steeds op zoek gaat naar waar het perspectief ligt.

Hij bekeek de mogelijkheden niet vanuit de beperkingen van een MKB-er, maar dacht met het blikveld van de grote concurrenten. Best een uitdaging wanneer je soms beperkt bent in financiële middelen en menskracht. Zo ontstond Sellian, opgericht door Ernst Wallinga en Goeran de Pater. Sellian biedt marketing en sales nieuwe stijl als een servicepakket voor ondernemingen die onvoldoende groot zijn om zelf een hele afdeling marketing en sales op te zetten maar die wel de ambities van een grote organisatie hebben. Daarmee is niet alleen de kennis en kunde op dit terrein geborgd, maar zijn de online tools ook beschikbaar voor de MKB-ondernemer.

Sellian heeft inmiddels de warme aandacht van de MKB ondernemer.

En van Goeran….  HIJ verruilt zijn rol in het consultancyteam van Anser voor het verder ontwikkelen en laten groeien van Sellian.

Enorm bedankt Goeran, en veel succes met Sellian!