We doen het goed, onze klanten zijn tevreden en vertellen anderen over ons. Steeds vaker worden we daarom gevraagd om ook buiten Noord Nederland opdrachten te doen. Met name bedrijven en overheden in het oosten van het land weten ons te vinden.

Omdat we geloven dat organisaties alleen van binnenuit kunnen veranderen en dus begeleid moeten worden door een partij die de lokale mores kent en de taal spreekt, zijn we in de regio aanwezig. Onze aanwezigheid in Oost Nederland vraagt daarbij nadrukkelijk om een nest in Twente.

Vanaf 1 november zijn wij daarom gevestigd op het terrein van de voormalige vliegbasis Twente aan de Zuidkamp 74 in Enschede. Van hieruit bouwt Belinda Schurink aan het team van Anser in Twente. Hij gaat zich bezighouden met het verwerven van nieuwe opdrachten in de regio en zal daarbij met het team van Anser en de flexibele schil van ondernemende professionals invulling geven aan vragen van klanten.

Het kantoor in Twente is voorlopig via het mobiele nummer van Belinda bereikbaar op 06-41338911 of het algemene nummer van Anser op 050-5260888.