BusinessWise is een initiatief van MartiniPlaza waarbij samen met een aantal (kennis)partners vier keer per jaar een praktijkcollege wordt georganiseerd. Anser is trotse adaptor van deze colleges.

De colleges zijn niet bedoeld voor studenten maar voor zakelijk Noord Nederland. Door de aansluitende lunch is BusinessWise tevens een origineel en zeer efficiënt netwerkmoment. Anser nodigt voor ieder college in 2014 een aantal zakenrelaties uit deze bij te wonen.

Drs. Coen Verbraak “de kunst van het vragen stellen”

Het eerste college vindt plaats op donderdag 20 februari as vanaf 11.30 uur. Het college ‘de kunst van het vragen stellen’ wordt gegeven door drs. Coen Verbraak. Terwijl de antwoorder denkt in control te zijn, bepaalt de vrager de richting van het gesprek. Mits hij of zij de kunst van het vragen stellen beheerst. Een juiste vraag op een juist moment is een van de krachtigste middelen die u heeft in welk (zakelijk) gesprek dan ook.

Drs. Coen Verbraak is alumnus van de RUG en studeerde in geschiedenis 1986-1993. Naast auteur van enkele boeken, schreef hij tientallen interviews voor zowel Het Parool, NRC als de Volkskrant. Daarnaast is hij een bekroond documentairemaker. Hij maakte documentaires over o.a. Freek de Jonge en Theo van Gogh. Grote bekendheid kreeg hij met zijn interviewseries ‘Kijken in de Ziel’ waarvoor hij in 2010 de Zilveren Nipkowschijf kreeg. Voor het interview met Rijkman Groenink kreeg hij onlangs de Sonja Barend Award.

Programma

Het programma is als volgt:

11.30 registratie in de entreehal van MartiniPlaza
11.30 – 11.50: ontvangst met koffie & thee in de Springerfoyer
11.50 – 12.00: inloop collegezaal en welkom in de Springerzaal
12.00 – 13.00: college door drs. Coen Verbraak
13.00 – 14.00: netwerklunch

Wij geven twee entreebewijzen weg aan echt geïnteresseerden. De selectie vindt plaats op basis van motivatie, dus heb je een hele goede reden en wil je gratis met ons mee naar BusinessWise050? Mail dan je motivatie en contactgegevens naar contact@anser.nl.