Bent u ook zo’n goede start gehad aan het begin van 2014? Wij merken dat de economie aantrekt, we willen en kunnen weer vooruit. We verwachten dat -ondanks de teleurstellende berichten van de afgelopen weken over de grote bedrijven in de provincie Groningen die moesten sluiten of sterk afgeslankt zijn doorgestart- 2014 voor organisaties een jaar wordt waarin de de opwaartse richting weer gevonden wordt. En dat is hard nodig. Zodat we weer durven praten over onze dromen, en de spirit om deze ook te willen doorleven een boost krijgt.

Anser is zelf ook mooi gestart met twee nieuwe associés en mooie opdrachten. Zo hebben we Harry Bulthuis (senior adviseur met veel kennis en internationale ervaring op het gebied van markten en merken) en Arie Vellekoop (senior adviseur met een breed palet aan kennis en ervaring die hij vooral inzet in het verbeteren van organisaties) als associé mogen begroeten.

Qua opdrachten is Marleen Bruinsma aan de slag gegaan in het transistieteam van  de Provincie Overijssel (sociale domein) en is Rob Vianen gestart als interim HR manager bij Product IP. Bouke van der Meulen start deze week bij Arriva, en daarnaast doen we nog steeds veel korte adviesopdrachten voor een breed palet aan klanten.

Ik wens iedereen zo’n goede start toe!