Goeran de Pater
Goeran de PaterPartner
Aanjager van sales teams | Verbetert verkoop resultaat | Sales Manager | Sales Adviseur

Goeran is als partner van Anser betrokken bij MKB organisaties die meer uit hun sales willen halen. Hij brengt structuur, kennis over sales en vooral veel energie. Dat kan in een tijdelijke rol als sales manager, als coach of als adviseur.

Goeran is een echte noorderling en heeft als commercieel manager ruim 15 jaar ervaring bij zeer sales-gedreven organisaties. Sinds 2005 is hij ondernemer en boekte hij als Interim Commercieel Manager opvallende commerciële successen bij Thialf en de PB Hoeve. Daarnaast heeft hij vele (MKB) bedrijven geholpen aan meer sales en een betere structuur in de rol van coach en adviseur.

De werkwijze van Goeran kenmerkt zich door zijn authenticiteit en energie. Op een prettige manier krijgt hij anderen mee waarbij het resultaat heilig is. Het motiveren van anderen kan hij als geen ander, hij weet bij iedereen de juiste snaar te raken, door zijn enthousiasme, het delen kennis van kennis en zijn gedrevenheid.

Als voorzitter van SMA Noord, gastdocent bij de Hanzehogeschool en zijn bijdrage aan andere hogescholen in het noorden is Goeran actief betrokken bij de ontwikkeling van het sales vak. In het noorden geldt hij als authoriteit waar het gaat om sales(management).

Goeran is te bereiken via;

Email: goeran.depater@anser.nl
Mobiel: 06 43200295

Anser
Ubbo Emmiussingel 108
9711 BK Groningen
Tel: 050 5260888