Onze kernwaarden

Onze samenwerking kenmerkt zich door de Anser-kernwaarden:

Integer We geven eerlijk onze mening. Als de chemie er is, ontstaat er creativiteit over en weer. Dan begint er energie te stromen en ontstaat er passie om samen aan de slag te gaan. Zonder chemie geen klant en geen resultaat!

Professioneel Door ons actieve netwerk van verschillende professionals hebben wij kennis en innovatie in huis. Wij weten waarover we praten, zijn ondernemend en hebben veel ervaring. Wij zijn een goede sparringpartner bij het positioneren van organisaties. Samen met de klant ontdekken wij de juiste richting.

Betrokken Wij verdiepen ons in onze klanten, omdat wij nieuwsgierig zijn in wat hen bezighoudt. Zo gaan we samen de goede kant op. Wij hechten veel waarde aan een duurzame relatie met onze klanten.

Duurzaam succes Vanuit de missie en visie van onze klanten bieden wij handvatten voor het ontwikkelen van een plan om duurzaam te veranderen. We ondersteunen de uitvoering van dit plan en leveren altijd ‘on demand’ de juiste kennis en ervaring. Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord, met een scherp oog voor ‘people, planet and profit’.

Commitment aan resultaat Wij zijn transparant en committeren ons aan gezamenlijk gedefinieerde resultaten.

Kennisoverdracht Wij dragen onze kennis en ervaring zo veel mogelijk over en borgen het in de organisatie van onze klant. Voor ons is delen vermenigvuldigen. Zo wordt het lerend en innoverend vermogen van de organisatie groter.

Open en eerlijk zakendoen Met Anser kan iedereen rekenen op open en eerlijk zakendoen. Wij staan voor wie we zijn en doen wat we zeggen. Wij leveren een hoge toegevoegde waarde voor een eerlijke prijs.

Loyaliteit Onze professionals zijn loyaal aan Anser. Dit resulteert in een hechte en plezierige samenwerking, met als uiteindelijk doel een succesvolle partner zijn voor onze klanten.