Kennis maak je samen

Wij denken dat we veel weten. Wij weten dat u veel weet. En het staat vast dat we samen nog veel meer weten.

Kennis groeit in de interactie tussen mensen. Zeker wanneer mensen verschillende achtergronden hebben en elkaar willen begrijpen is kennis maken voor ieder een verrijking. Kennis maak je samen.

Wij maken graag kennis met andere organisaties door onze inzichten te delen met de andere en van de inzichten van de ander te leren. Door kennis te delen leveren wij meerwaarde.

Wij willen graag van u leren en hopen dat u in onze kennis meerwaarde ervaart. Om dat te ontdekken nodigen we ondernemers graag uit om een verkennende sessie met ons te doen. Wij noemen dit mindshare meetings.

Met regelmaat maken wij blokken van 2 uur vrij in onze agenda’s om met u van gedachten te kunnen wisselen. Dat doen we het liefst aan de hand van een vraagstuk dat bij uw organisatie speelt, maar ook voor een open gesprek zijn we zonder meer te porren. Wie weet brengt zo’n kennismaking wel het inzicht dat u net nodig had om de volgende stap met uw bedrijf te kunnen zetten.

Een mindshare meeting doen wij gratis op ons kantoor in Groningen. Maar gratis betekent niet dat dit vrijblijvend is. Wij willen u beter leren kennen en van uw kennis en ervaring leren en verwachten dat u van ons hetzelfde verwacht.

Bij een mindshare meeting zijn meestal twee van onze partners aanwezig. Wij vinden het prima wanneer u alleen komt maar schroom niet om een grotere delegatie te komen. Voorafgaand aan de meeting neemt een van de partners contact met u op om eventuele bijzonderheden vooraf te kunnen afstemmen zodat we gelijk effectief aan de slag kunnen.

Dus wilt u kennis delen met Anser?

Wij hebben ruimte voor 25 gratis mindshare meetings, wees er dus op tijd bij.
Afspraak maken

Noot: zelfstandig werkende professionals die op deze wijze kennis willen maken met Anser moeten we teleurstellen. Wij bemiddelen niet in opdrachten. Daar waar we samenwerken met anderen doen we dat op reguliere basis met een vaste pool van mensen die we goed kennen en vertrouwen. Enkele malen per jaar organiseren we een netwerkbijeenkomst voor deze doelgroep. Wij melden dit op onze speciale LinkedIn pagina en raden u aan deze te volgen. Indien u geïnteresseerd bent in een structurele band met ons dan verzoeken wij uw CV aan ons te mailen. Wij zijn specifiek op zoek naar ervaren professionals die ons team structureel willen versterken en willen groeien naar de rol van partner.

Foto’s door: D. Hochman, I. Palomo Duarte