Het maken van een keuze voor je vervolgstudie is best lastig. Ook het maken van een (gedwongen) keuze voor het vervolg van je loopbaan is, zowel voor jezelf als ook voor je werkgever, een moeilijke beslissing. Wat kan ik? Maar nog belangrijker is de vraag waar ligt mijn interesse? Het blijkt steeds vaker dat opleiding en competenties niet voldoende zijn. Je drijfveren zijn minstens zo belangrijk.

Om te achterhalen wat voor jou belangrijke drijfveren zijn, kun je deelnemen aan het SIMA programma (Systeem voor Individuele Motivatie Analyse). Hiermee ontdek je welke activiteiten je met plezier en succes gedaan hebt. We analyseren deze activiteiten en ontdekken op die manier wat je motiveert. Het resultaat is je persoonlijk MotivatieKompas, met daarin de talenten die je graag benut, de onderwerpen die je boeien en de omstandigheden die motiverend zijn. Ook wordt duidelijk wat je natuurlijke rol is als je samenwerkt en wat je drijfveer is.

Anton Philips heeft in de tachtiger jaren de SIMA motivatiepatronen naar Nederland gehaald, omdat dit systeem je een perfect inzicht geeft in je motivatie die zo ontzettend belangrijk is voor je (vervolg)loopbaan.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact op met:

Bouke van der Meulen

06-33 83 34 31