Cedin levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en opvoeding van kinderen in onze samenleving. Ze zijn er voor professionals, maar ook voor ouders. Wat Cedin ook doet, in alles staan kinderen centraal. Cedin heeft verstand van onderwijs, eerst en vooral van het vak van de leerkracht, wat er speelt in de klas en groep. Anser heeft verstand van strategische organisatievraagstukken en bedrijfsvoering.

Wij zijn er trots op exclusief samenwerkingspartner te zijn van Cedin op het gebied van management en organisatie.

Door met Anser samen te werken breidt Cedin haar dienstverlening uit en biedt ze het onderwijsveld ondersteuning bij verandering. Want die beweging, ingegeven door ambitie of afgedwongen door externe factoren, maakt dat onderwijsmanagers steeds meer gedwongen worden om bezig te zijn met zaken die niet direct te herleiden zijn naar de individuele leerlingen. Want het draait uiteindelijk om de vraag: “Wat wordt de leerling hier beter van?“.
Natuurlijk weten we dat dit de kern is: goed onderwijs voor kinderen en jongeren. Daar komt in de praktijk heel wat bij kijken. Stretegie- en planontwikkeling, focus houden, dealen met deadlines en de samenhang bewaren. Voorwaar een complexe en boeiende opdracht waar Cedin en Anser graag bij ondersteunen.

Voor meer informatie brengen wij u graag in contact met Klaas Michiel Elema. Via Cedin is hij te bereiken op 088-0200300.