Sellian:
sales as a service

Verkoop is de levensader voor iedere onderneming. Zonder verkoop geen opdrachten, zonder opdrachten geen inkomsten en zonder inkomsten geen inkomen. Sellian ondersteunt bedrijven bij het genereren van meer omzet of neemt onderdelen van het verkoopproces uit handen. Daar waar Anser op strategisch/tactisch niveau klanten helpt doet Sellian dit door een operationele invulling te geven aan marketing- en sales-activiteiten.

Sellian en ZAM:
winnen is een vak apart

Grote orders worden steeds vaker verworven door inschrijving op een aanbesteding (tender). Sellian behoort bij de landelijke top en wordt ingeschakeld door bedrijven die de allerbeste inschrijving willen uitbrengen en daarmee hun kansen op het binnenhalen van het winnende contract willen maximaliseren. Samen met Anser wordt invulling gegeven aan het commerciële traject dat vóór het inschrijven op een aanbesteding plaatsvindt (deal management). Hetzelfde gaat op voor Zorg Assist Management dat gespecialiseerd is in kwaliteitsmanagement en aanbestedingen voor de zorgsector.

Management Resultants:
interim professionals die afrekenen op basis van resultaat

Veel veranderingen in organisaties worden projectmatig ingevuld, waarbij vaak een interim professional wordt ingehuurd. Die inhuur vindt meestal plaats op basis van een uur- of dagtarief. Management Resultants levert interim professionals die focussen op het resultaat van het project en die op basis daarvan willen afrekenen. Dus bij een eerder dan geplande realisatie van een project (voordelig voor onze opdrachtgever) brengen zij een bonus in rekening, terwijl ze bij een een langer doorlopend project (dat nadelig is voor de opdrachtgever) een korting op de inzet berekenen. Indien opdrachtgevers van Anser een interim professional zoeken dan heeft Management Resultants de beste kandidaat beschikbaar.

Hunter Select:
omdat we geloven in ontwikkeling

Hunter Select brengt bevlogen mensen en inspirerende werkomgevingen samen, door te matchen, te selecteren en/of te coachen op motivatie, skills en talenten, waardoor mensen hun persoonlijke missie in hun werk kunnen realiseren. Samen met Hunter Select verzorgt Anser bijeenkomsten op het vlak van HRM en organisatieontwikkeling.

MediationPoint:
conflicten omzetten naar kansen

In het algemeen zijn conflicten niet te vermijden en dat is ook niet nodig. Immers scherpen ze de geest en houden ons alert. In de meeste gevallen zijn conflicten goed door de betreffende partijen zelf op te lossen.
Maar soms ook niet, omdat ze te complex of te ingrijpend zijn. Dan biedt de methode van mediation veelal nieuwe kansen. Anser schakelt in zo’n geval met MediationPoint.

Samenwerken met zelfstandig gevestigde professionals:
altijd het beste team

Anser werkt samen met een vaste pool van professionals die hebben gekozen voor het ondernemerschap als ZZP-er. Bij een groot deel van de opdrachten van Anser wordt een multidisciplinair team ingezet, waarbij een partner van Anser de coördinerende rol op zich neemt. Door de inzet van onze vaste specialisten zijn we in staat om voor iedere opdracht het beste team op te stellen van mensen die elkaar begrijpen en op elkaar ingespeeld zijn.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op
Neem contact op