Ook wel eens ‘gedoe’ met uw medewerkers?

Binnen kleine en middelgrote bedrijven en organisaties ontstaat regelmatig de behoefte aan advies op het vlak van mens en organisatie in relatie tot de bedrijfsvoering.

Uw Raadgever zorgt voor een klankbord en vangnet voor uw vragen op het gebied van P&O, HRM!

Download brochure

Heeft u wel eens een lastige situatie of het gevoel van hoe zat het ook al weer?

Mogelijke vraagstukken

  • Wat te doen bij matig functionerende medewerkers?

  • Interne conflicten? Of zelfs in een situatie van ontslag?
  • Hoe pas ik de veranderende arbeidswetgeving goed en toch slim toe?
  • Wat kan ik doen om mijn team beter te laten functioneren?
  • Moet ik een pensioenvoorziening regelen? Hoe dan?
  • Wat moet ik doen bij ziekte van mijn medewerker?
  • Zijn mijn arbeidsvoorwaarden actueel?
  • Hoe behoud ik mijn talenten?

Uw Raadgever

We noemen dit product uw Raadgever. Een adviseur die weet wat uw organisatie doet, wie er werken en de wijze waarop uw bedrijfsvoering in elkaar steekt. Een adviseur die beschikt over de actuele kennis van wet en regelgeving.

Een adviseur die op afstand van u opereert en niet voor vaste uren op uw loonlijst staat, terwijl u deze wel op elk moment kunt raadplegen.

De gesprekken vinden plaats per e-mail, telefoon, skype of facetime. In het tarief is daarnaast een periodieke evaluatie opgenomen waarbij uw Raadgever bij u op locatie aanwezig is.

Werkwijze

Op het moment dat de situatie daarom vraagt en er extra inzet van de adviseur vereist is voor een specifiek vraagstuk, zullen de in overleg extra ingezette uren tegen een vooraf overeengekomen uurtarief gedeclareerd worden.

Voor het onderhouden van de kennis over uw organisatie en de vragen die u stelt of de gesprekken die u heeft, hanteren we een vast tarief per maand. U weet financieel waar u aan toe bent. Een betaalbaar abonnement i.p.v structurele inhuur of een medewerker in loondienst!

Uw Raadgever zorgt voor een vangnet, klankbord en kan in geval van specifieke vraagstukken met betrekking tot uw bedrijfsvoering snel opschakelen.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Rob Vianen, P&O Professional
Rob is gespecialiseerd in het werkveld van Mens & Organisatie en de wereld van P&O-HRM.
Contact