Anser is een organisatie adviesbureau met partners die stuk voor stuk senior professional zijn, ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Wij staan onze klanten bij op strategisch en tactisch niveau, in zowel de profit- als non-profitsector. Daar waar iets aan de hand is, biedt Anser zijn brede expertise aan, door goed te analyseren wat de werkelijke probleemstelling is. Het komt regelmatig voor dat we door de complexiteit van de vraagstukken met meerdere partners gelijktijdig werken aan het oplossen van een vraagstuk bij een organisatie.

Samenwerken en elkaar door en door kennen, is dus van het grootste belang. Wij zijn niet bang om te delen en hulp in te roepen. Het voornaamste doel is klanten verder te helpen. We leveren onze expertise in de gehele keten van een organisatie. Ons aanbod moet daarom breed zijn. Van bedrijfskundigen en marketing- & salesspecialisten tot ICT, project- of procesmanagement. Wat alle partners gemeen hebben, is dat ze altijd werken aan het verbeteren van een organisatie.

Ondernemende professionals

De afgelopen jaren is Anser gestaag gegroeid. Groei is bij ons echter meer dan iets wat kwantificeerbaar is. Wij willen ook groeien als professionals, zodat we samen nog beter worden en het meervoudige perspectief waarmee wij onze opdrachten benaderen verder kunnen verruimen. Wij weten ook dat we bestaande en nieuwe klanten veel te bieden hebben en dat we soms nee moeten verkopen.

Wij zijn daarom op zoek naar echte ondernemers die, met ons, Anser verder willen uitbouwen. Ondernemers die het leuk vinden om samen diensten te ontwikkelen en bereid zijn hun kennis met ons te delen. Samen sterk, samen vliegen. En om maar direct met de deur in huis te vallen: als je bij ons komt met het idee dat wij voor jou op zoek gaan naar werk, dan heb je het mis. Het gaat erom welke waarde jij toevoegt aan Anser en omgekeerd welke waarde Anser voor jou kan toevoegen. Wil je verder van gedachten wisselen over een mogelijke verbintenis als associé en heb je interesse om door te groeien naar partner, dan staat de deur voor je open.

We opereren vanuit een schitterende door Berlage ontworpen kantoorvilla in Groningen. We oriënteren ons op het opzetten van teams in Zwolle, Utrecht, Enschede en Arnhem. Daarom hebben wij vacatures voor Professionals die willen doorgroeien naar partner.