WAAROM

we doen wat we doen

Anser heeft haar wortels in Noord Nederland. Bij ons staat het maatschappelijke speelveld centraal en vinden we het belangrijk dat publiek geld goed besteed wordt. Daarom werken wij niet voor bedrijven die alleen streven naar winstmaximalisatie.

Anser is geïnspireerd door de Grauwe Gans, de Anser Anser. Net als ganzen hebben wij oog voor elkaar, werken we samen en stellen we het groepsbelang voorop. Ons organisatiemodel is dan ook gebaseerd op de samenwerking en de efficiëntie van ganzen in hun vluchtformaties.

Bij Anser geloven we dat we door samen te werken de meeste impact kunnen maken en echte verandering kunnen realiseren. We werken dan ook samen met organisaties, overheden en andere partijen die zich richten op maatschappelijke vraagstukken en die streven naar een betere wereld.

Met onze expertise en ervaring helpen we deze organisaties hun doelen te bereiken. Dit doen we onder andere door het ontwikkelen van strategieën, het uitvoeren van onderzoeken en het bieden van projectmanagement en interim management.

Kortom, bij Anser gaan we voor de kracht van samenwerking, met als doel een betere wereld voor iedereen.

Waarom kiezen voor Anser?

We zijn senior professionals met zeer ruime ervaring in bedrijfsvoering

We brengen kennis en inzichten mee uit meerdere branches

Bij ons is afspraak gewoon afspraak

We werken op basis van vooraf overeengekomen prijzen

We zijn noorderlingen die bekend zijn met de Noordelijke taal en mores

Interesse?

Neem gerust contact met ons op 
voor een vrijblijvend gesprek.
Neem contact op