Wat we doen

Home 9 Wat we doen

Organisatieadvies, interim management en teamontwikkeling

Organisaties zijn constant in beweging. Zeker in de publieke sector en zorg waar de complexiteit van maatschappelijke vraagstukken toenemen. Daarom is het essentieel om proactief en flexibel te opereren in een veranderend landschap. Veranderingen bieden namelijk kansen voor groei en verbetering.

Anser biedt organisatieadvies, interim management en teamontwikkeling in het publieke domein, de zorg en maatschappelijke sector. Daarnaast begeleiden we complexe programma’s, gericht op bedrijfsvoering, cultuur en maatschappelijke vraagstukken.

We staan klaar om u en uw organisatie te begeleiden door middel van innovatieve oplossingen en persoonlijke ondersteuning. We richten ons op de ambitie, besturing, strategie, planning en budget, maar vergeten ook zeker de mensen en maatschappelijke opdracht niet. We hebben oog voor inhoud, omgeving en zien emoties, gevoelens en drijfveren van de mensen.

Ons denkkader

Een organisatie wordt gevormd rondom een (maatschappelijke) missie. Vanuit deze missie ontstaat een langetermijnstrategie, waarbij leiderschap de koers bepaalt en de mensen zorgen voor het succes. Om deze reden is de organisatiecultuur bij veel van onze klanten cruciaal voor het succes.

We onderscheiden vier belangrijke domeinen binnen een organisatie. 

Merk

Hoe wordt de identiteit van de organisatie zichtbaar en hoe herkennen stakeholders zich daarin?

Markt

Hoe sluit de organisatie aan op de vraag van de markt?

Klanten

Hoe worden deze betrokken en bediend?

Besturing

Welke cultuurdragers zijn er en hoe is de organisatie en bedrijfsvoering ingericht?

We kijken hoe de missie, visie, strategie en cultuur in elk domein zichtbaar zijn en naar de onderlinge samenhang. Anser biedt haar klanten ondersteuning bij organisatieverandering. We werken vanuit de kern en bekijken de organisatie vanuit een holistisch perspectief. Dankzij onze expertise zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden op het gebied van leiderschap, strategie en bedrijfsvoering.

Waar we werken

Anser heeft hart voor de publieke sector, de zorg en het maatschappelijk domein. We houden de laatste ontwikkelingen nauw in de gaten en begrijpen de impact ervan op de samenleving, zorg en overheid. Dit zijn een aantal van onze klanten:

Waarom kiezen voor Anser?

R

We zijn senior professionals met zeer ruime ervaring in organisatieontwikkeling en bedrijfsvoering

R

We brengen kennis en inzichten mee uit meerdere branches

R

Bij ons is afspraak gewoon afspraak

R

We werken op basis van vooraf overeengekomen prijzen

R

We zijn noorderlingen die bekend zijn met de Noordelijke taal en mores